Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΝΟΤΗΤΑ γιά την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Γαλάτσι


Οι  ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ είμαστε μία Αριστερή Δημοτική Κίνηση, το αποτέλεσμα μιάς ενωτικής πρωτοβουλίας αριστερών πολιτών στο Γαλάτσι που ξεκίνησε το 2006. Από τη πρώτη στιγμή φέραμε στο Γαλάτσι μιά νέα πνοή, μιά νέα ελπίδα. Το 2006 είχαμε πει στη πόλη, “Τώρα αλλάζουν τα πράγματα, τώρα εμείς, οι Πολίτες σε Δράση είμαστε εδώ και τίποτα δεν θάναι πιά το ίδιο” Το είπαμε και το κάναμε. Οχι μόνο εξασφαλίσαμε άνετα την πρώτη εκπροσώπησή του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου, πράγμα που πολλοί θεωρούσαν αδύνατο, αλλά στη συνέχεια σφραγίσαμε με την παρουσία μας την πορεία των δημοτικων πραγμάτων γιά 8 χρόνια. Συνδυάσαμε συνειδητά την θεσμική με την κινηματική δράση και με αυτό το τρόπο κάναμε τα αδύνατα δυνατά. 
 
Από τότε άλλαξαν πολλά. Η Ελλάδα παραδόθηκε με τα μνημόνια σε μιά τρόϊκα εκπροσώπων των δανειστών, που σήμερα κυβερνούν τη χώρα. Οι Ελληνες φτωχύναμε στα όρια της εξαθλίωσης και η ανεργία θεριεύει. Σήμερα ο λαός μας προσβλέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη καταστροφή. Στις καινούργιες συνθήκες όλοι μας αναλάβαμε καινούργιες ευθύνες, καθήκοντα και υποχρεώσεις. 

Σήμερα οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ συνεχίζουμε την πορεία μας μέσα από ένα ευρύτερο σχήμα, την δημοτική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Γαλάτσι. Υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Σπύρος Παναγιώτου, παλιός συναγωνιστής που είχαμε ξεκινήσει μαζί τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ το 2006 και που στάθηκε πάντα ανυποχώρητος αγωνιστής, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικός στις πιό κρίσιμες στιγμές.   

Φίλες και φίλοι Γαλατσιώτες, σας καλούμε να συνεχίσουμε μαζί τη κοινή πορεία μας με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τον Σπύρο Παναγιώτου, γιά να μετατρέψουμε το Γαλάτσι από μιά πόλη εχθρική προς στους πολίτες, σε μιά πόλη που να χαίρεσαι να ζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου