Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Απόφαση της ανοιχτής συνέλευσης της Αριστερής Δημοτικής Κίνησης Γαλατσίου ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ


Εμείς τα μέλη και οι φίλοι της Αριστερής Δημοτικής Κίνησης Γαλατσίου ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στη σημερινή μας ανοιχτή συνέλευση στο Γαλάτσι, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013, αποφασίζουμε ότι, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες των μνημονίων που έχουν γονατίσει την Ελληνική κοινωνία:

1. Αντιστεκόμαστε δημοκρατικά και κινηματικά στα μνημόνια και παλεύουμε γιά να ελευθερωθεί η χώρα μας από τον ζυγό των ξένων δανειστών και της τρόϊκας.

2. Στηρίζουμε την προοπτική μιάς αριστερής κυβέρνησης συνεργασίας δημοκρατικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων, που θα αγωνιστεί μαζί με το λαό γιά τη σωτηρία της Ελλάδας.

3. Παλεύουμε γιά να κάνουμε τον Δήμο Γαλατσίου κύτταρο δημοκρατίας, πυρήνα αντίστασης και μηχανισμό αλληλεγγύης γιά τον κόσμο που υποφέρει.

4. Μετέχουμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές επιδιώκοντας την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση των δημοκρατικών, αντιμνημονιακών και αριστερών δυνάμεων που υπάρχουν στο Γαλάτσι, με στόχο την ανάληψη της δημοτικής αρχής και τη μετατροπή του Δημου Γαλατσίου σε γνήσιο πυρήνα αντίστασης στα μνημόνια.

5. Εξουσιοδοτούμε τη νέα Συντονιστική Γραμματεία της Αριστερής Δημοτικής Κίνησης Γαλατσίου ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ να διερευνήσει κάθε δυνατότητα συνεργασίας με όλες τις αριστερές, δημοκρατικές και αντιμνημονιακές δυνάμεις της πόλης γιά να πετύχουμε τους παραπάνω στόχους.

Γαλάτσι
4 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου